Τρόποι πληρωμής

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος,
χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που αναγράφονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης
της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση
του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους
πληρωμής.
1. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο που επιλέξατε. (Κόστος αντικαταβολής 1.5 €)
2. Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD ή EUROLINE που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα και με δυνατότητα για εώς 6 άτοκες δόσεις.* Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή είναι με πιστωτική κάρτα, γίνεται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας.
3. Πληρωμή με Paypal
4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Πειραιώς, Eurobank ή Εθνικής τράπεζας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογαριασμού: 5125-074901-722

IBAN : GR07 0172 1250 0051 2507 4901 722

Εμπορικός Λογαριασμός

Δικαιούχος: ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αρ. Λογαριασμού: 709/001439-78

IBAN : GR68 0110 7090 0000 7090 0143 978

Εμπορικός Λογαριασμός

Δικαιούχος: ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

EUROBANK

Αρ. Λογαριασμού: 0026.0369.25.0200409638

ΙΒΑΝ : GR25 0260 3690 0002 5020 0409 638

Εμπορικός Λογαριασμός

Δικαιούχος: ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

Αποδεκτοί Τρόποι Πληρωμής
Σε περίπτωση που η κατάθεση του συνολικού κόστους της παραγγελίας δεν ολοκληρωθεί εντός 2 εργασίμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

* Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και με κάθε άλλο μέσο πληρωμής εκτός της αντικαταβολής θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας, καθώς και η δέσμευση των προϊόντων, σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας που εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας και στο e-mail που θα λάβετε αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, αναφέροντας ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι την αποστολή του(ων) προϊόντος(ων), θα ακολουθείται διαδικασία άτοκης επιστροφής των χρημάτων σας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας προκειμένου να μας δώσετε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση.
Αντικαταβολή

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να το δηλώσετε στην αίτησή αγοράς του προϊόντος και να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα της επιλογής μας.

* Για ποσά μεγαλύτερα των 120€, παρακαλείστε να κάνετε κατάθεση προκαταβολής σε μία από τις τράπεζες μας για να επιβεβαιωθεί η παραγγελία. Η κατάθεση γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Τέλος για παραγγελίες άνω των 400€ δεν θα ισχύει η υπηρεσία της αντικαταβολής, οπότε ο πελάτης θα πρέπει να πληρώσει με έναν απο τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής που διαθέτει το site (Πιστωτική, Paypal, τραπεζική κατάθεση)

Πιστωτική κάρτα

Η υπηρεσία υποστηρίζει πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες:

VISA ή MASTERCARD ή EUROLINE που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα και με δυνατότητα για εώς 6 άτοκες δόσεις.

Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή είναι με πιστωτική κάρτα, γίνεται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας.

Paypal

Πληρωμή στο Paypal με τη πιστωτίκη ή χρεωστική σας κάρτα.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής ΔΕΝ ισχύει για αποστολές προς Κύπρο.